TEODOR ATANASIU: Romania are NEVOIE de cel putin DOUA GUVERNARI succesive de DREAPTA

Romania are NEVOIE de cel putin DOUA GUVERNARI succesive de DREAPTA care sa conduca la o acumulare de resurse, a declarat vicepresedintele PNL TEODOR ATANASIU, vineri, la deschiderea celei de-a doua editii a Programului de Excelenta in Politica al Fundatiei Konrad Adenauer.

“Avem nevoie si de un nou concept in politica romaneasca. Ma uitam la Germania si la Romania. In Germania, puterea inseamna placinta aceea cu mere care se imparte frumos in feliute si in functie de rezultatul obtinut la alegeri fiecare isi primeste felia, mai mare sau mai mica. Fiecare se hraneste pana la urmatoarele alegeri din feliuta pe care a obtinut-o dupa rezultatul scrutinului electoral”, a spus Atanasiu.

Citeste si: TEODOR ATANASIU: Le vom cere alesilor locali sa SEMNEZE daca sunt cu PNL sau nu

Acesta a precizat ca in Romania “puterea este un ciolan”.

Citeste si: ATANASIU a dezvaluit numele celor sapte vicepresedinti PNL asimilati in conducerea noii Aliante cu PDL

“In Romania, noi avem ciolane. Atunci puterea este un ciolan. Il ia primul in gura si fuge cu el si ceilalti fug toti dupa el si latra, fac galagie. Trebuie sa schimbam modul in care s-a facut politica timp de 25 de ani. Nu poti sa ai programe de sanatate publica, de educatie publica, alte tipuri de programe nationale serioase la care sa nu fie parte si Puterea, si Opozitia”, a afirmat vicepresedintele PNL, citat de Agerpres.