Teodor Baconschi: BASESCU este PATRONUL politic al Miscarii Populare

Basescu nu intrevede riscul sa fim atacati de Rusia, dar atentioneaza: Romania nu trebuie sa mai aiba niciodata granita cu Rusia!

Teodor Baconschi, a declarat astazi, la Slatina, ca presedintele Traian BASESCU este PATRONUL politic al PMP, un partid care urmareste sa continue reformele incepute de seful statului.

“Presedintele Traian BASESCU a acumulat o experienta imensa, care este utila tarii si este inspiratorul PMP, daca vreti, PATRONUL lui politic. In momentul in care presedintele isi va incheia mandatul, a spus-o clar, ca vrea sa isi continue viata politica si o va face in cadrul PMP.

Suntem foarte bucurosi de aceasta perspectiva in sensul ca, oricât ai fi de subiectiv sau de obiectiv, nu poti sa nu faci diferenta de scara, de anvergura, intre un politician ca Traian BASESCU si, sa zicem, un politician ca Victor Ponta. N-ai cum sa nu faci aceasta diferenta si o va face si electoratul, mai cu seama ca in echipa presedintelui Traian BASESCU se regasesc oameni de buna credinta, competent”, a declarat Baconschi in cadrul unei conferinte de presa.

Citeste si: PMP sustine MOTIUNEA de CENZURA anuntata de PNL