TEODOR BACONSCHI face PRECIZARI: Candidatilor PMP li s-a cerut sa obtina SPONSORIZARI LEGALE

TEODOR BACONSCHI a PRECIZEAZAT marti, intr-o postare pe Facebook, ca li s-a cerut candidatilor PMP la europarlamentare sa obtina SPONSORIZARI LEGALE pentru a finanta campania, “nu sa vina cu GEANTA la cineva”.

“Ca sa curmam speculatiile de tip «scandal du iz de coruptie in PMP». Li s-a cerut candidatilor sa obtina SPONSORIZARI LEGALE pentru a finanta campania, nu sa vina cu GEANTA la cineva. Orice alta «interpretare» a spuselor mele e scoasa din context in mod abuziv”, scrie Baconschi, pe contul sau de Facebook, potrivit Mediafax.

Citeste si: BACONSCHI, dezvaluire SOCANTA: Mi s-au cerut 100.000 de euro pentru locul trei pe lista PMP la europarlamentare

Intr-o postare anterioara, Baconschi a sustinut ca i s-au cerut, “cu scandaluri si insulte”, 100.000 de euro pentru a fi “tolerat” pe locul trei, considerat eligibil, pe lista PMP pentru alegerile europarlamentare.

Citeste si: Adrian Papahagi a plecat din PMP: Nu e nicio diferenta intre Elena Udrea si Victor Ponta

Baconschi a scris pe pagina sa de Facebook cateva ”precizari pentru cei care sustin ca intelectualii angajati politic «abandoneaza lupta prea usor»”.

Astfel, el aminteste ca a intrat in politica interna la un an dupa ce a devenit ministru de Externe, adica in 2011, si ca a activat in PDL, in echipa Boc.

Sursa foto: reportervirtual.ro