TEODOR MELESCANU a fost numit CONSILIER al PREMIERULUI

TEODOR MELESCANU a fost numit, joi, consilier al premierului Victor Ponta pe probleme de securitate si aparare. Numirea s-a facut prin ordin al primului ministru.

In timpul campaniei electorale prezidentiale premierul Victor Ponta a declarat ca in eventualitatea ca va castiga alegerile, fostul sef al SIE urma sa fie consilier prezidential. Teodor Melescanu revine in viata publica dupa cele 6 zile petrecute in fruntea MAE si a demisionat dupa dezastrul din turul II la votul romanilor din Diaspora.

CITESTE SI: TEODOR MELESCANU A DEMISIONAT! PONTA A ANUNTAT INLOCUITORUL ACESTUIA

„Da, a avut loc o discutie cu premierul. Mi-a oferit un post de consilier de stat pe probleme de aparare si siguranta a tarii. Am acceptat. De maine urmeaza sa discutam toate datele referitoare si impartirea competentelor”, a spus Melescanu intr-o interventie telefonica la postul B1 Tv.

Melescanu a demisionat, in septembrie, de la conducerea Serviciului de Informatii Externe (SIE) pentru a participa la primul tur al alegerilor prezidentiale, iar ulterior a fost numit de Ponta la conducerea Ministerului de Externe (MAE), cu argumentul ca experienta acestuia va evita aparitia unor noi probleme de vot in strainatate.

CITESTE SI: MELESCANU A MINTIT! MUHULET: BEC nu a primit nicio solicitare de prelungire a VOTULUI in Diaspora

Dupa ce problemele in sectiile de vot din strainatate au continuat si sute de persoane din diaspora nu au putut vota, Melescanu a demisionat, sustinand ca problemele au fost generate de legislatia actuala carere impiedica infiintarea de sectii de vot suplimentare.

Sursa foto: adevarul.ro