TEODOR MELESCANU: Actiunile justitiei NU PERMIT sustinerea programelor electorale

Candidatul independent la presedintie TEODOR MELESCANU spune ca actiunile ”foarte vizibile” din justitie din ultimele saptamani sunt ”un element de campanie” care, impreuna cu ”alte teme parazitare”, NU AU PERMIS candidatilor sa isi prezinte programele pe care le propun alegatorilor.

Prezent, duminica, la Valenii de Munte, in judetul Prahova, TEODOR MELESCANU a afirmat, intrebat cum comenteaza actiunile din justitie din ultima perioada, ca acestea reprezinta ”unul din elementele de campanie, impreuna cu alte teme parazitare, care de fapt NU AU PERMIS candidatilor sa isi prezinte programele”.

Melescanu a spus ca, in opinia sa, actiunile legate de justitie din ultima perioada abat atentia electoratului.

Citeste si: CALIN POPESCU TARICEANU: Campania electorala este PARALIZATA de anchete si arestari

”Mi se pare si mie ca se abate de fapt atentia de la prezentarea programului. Aceasta parazitare sau capusare, cum vreti sa ii spuneti, nu permite candidatilor sa isi prezinte programele”, a adaugat TEODOR MELESCANU.

De asemenea, intrebat ce parere are despre sondajele de opinie, TEODOR MELESCANU a spus ca cercetarile sociologice din aceasta perioada ”sunt mai degraba facute pentru influentarea voturilor”.

Citeste si: DNA SOLICITA, DIN NOU, ARESTAREA LUI VIOREL HREBENCIUC. UPDATE

”Adevaratul sondaj va fi la vot, mai sunt cateva zile, toata lumea va vedea atunci care este realitatea”, a precizat Melescanu.

El a adaugat ca in turul al doilea il va sustine pe candidatul ”cel mai bun”, mentionand ca ”ideea fundamentala” este sa se sustina pe sine drept candidat in al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale.