TEODOR MELESCANU: NU EXISTA la ora actuala NICIUN OFITER ACOPERIT din partea SIE nici in Guvern, nici in Parlament si nici in presa

Fostul director al Serviciului de Informatii Externe TEODOR MELESCANU a declarat, miercuri, la postul B1 TV, ca NU EXISTA NICIUN OFITER ACOPERIT, la ora actuala, nici in Guvern, nici in Parlament si nici in presa.

“Sunt oameni cu care ne inscriem intr-o cursa pentru increderea romanilor si sa dea Dumnezeu ca cel mai bun sa castige. Apoi, o asemenea chestiune nu se poate pune pentru un motiv foarte simplu. Seful SIE nu stie cine este OFITERUL ACOPERIT, dar seful SIE este TEODOR MELESCANU, un om care niciodata nu va face lucruri ilegale. Eu sunt jurist, facut pe bune la Geneva ca doctor. Eu respect legea”, a explicat Melescanu, confruntat cu afirmatia ELENEI UDREA potrivit careia in competitia electorala iau parte un ofiter acoperit si un fost sef de serviciu, aceasta chestiune ridicand o ”mare problema”.

Citeste si: LUDOVIC ORBAN: Ofiterul acoperit dintre PREZIDENTIABILI este VICTOR PONTA

”Daca cineva isi inchipuie ca eu, in campanie sau in orice alta situatie, voi face referiri pe care legea nu imi permite sa le fac, se inseala. Nu pot sa va confirm, nu pot sa va infirm pentru ca legea nu imi permite. Daca as stii ceva, as tacea in continuare. E ilegal, sunt fapte de natura penala. Nu confirm, nu infirm, este o modalitate de a scapa de aceasta intrebare. Orice deconspirare a unui ofiter de informatii este pasibila de pedeapsa penala, este infractiune”, a mai spus Melescanu.

Fostul sef SIE a precizat insa ca NU EXISTA NICIUN OFITER ACOPERIT din partea SIE in structurile de conducere a tarii si nici in presa.

Citeste si: ROBERT TURCESCU a facut primele declaratii dupa ce a recunoscut ca este OFITER ACOPERIT

”Eu pot sa stiu foarte multe lucruri, dar nu inseamna ca le cunosc. Sunt destui, nu as putea sa-mi incarc memoria cu numele tuturor. Nu exista la ora actuala NICIUN FEL DE OFITER ACOPERIT nici in Guvern, nici in Parlament, nici in presa, nu din partea SIE”, a explicat Melescanu.