TEODOR MELESCANU raspunde acuzatiilor lui TRAIAN BASESCU

TEODOR MELESCANU, candidat independent la alegerile prezidentiale si fost director al SIE, va raspunde acuzatiilor care i-au fost aduse de catre presedintele Traian Basescu, marti, in cadrul unei conferinte de presa care va incepe de la ora 14.00 la sediul de campanie din strada Lascar Catargiu nr.11, potrivit unui comunicat remis presei.

Teodor Melescanu va avea prima reactie oficiala dupa ce a fost acuzat de seful statului ca l-ar fi ajutat pe premierul Victor Ponta sa isi ascunda calitatea de ofiter acoperit al SIE.

CITESTE SI: Basescu: Victor Ponta a fost OFITER ACOPERIT in perioada 1997-2001. Melescanu i-a fost complice 

In aceeasi ordine de idei, in luna septembrie Teodor Melescanu a declarat ca el si Traian Basescu au avut o discutie pe tema ofiterilor acoperiti. 

”Au fost diverse discutii legate de aceasta tema. Am inteles ca este o preocupare a presedintelui in legatura cu obligatiile pe care le are in privinta numirii de ministri si membri ai Guvernului, de a-si da o parere, de a putea sa ii refuze”.

Intrebat daca acest lucru inseamna ca presedintele a cerut, iar SIE nu a raspuns, Melescanu a precizat la vremea respectiva: ”Nu, a fost o discutie”.

CITESTE SI: PONTA, prima reactie dupa dezvaluirile lui Basescu: “Numai MINCIUNI. De fiecare data am respectat legile tarii” 

Sursa foto: realitatea.net