Care este regretul lui TEODOR MELESCANU la finele CAMPANIEI ELECTORALE

Teodor Melescanu, prezidentiabil independent, regreta faptul ca nu s-a putut organiza o dezbatere intre candidatii la Presedintie, sub patronajul Institutului pentru Politici Publice (IPP).

“Apreciez initiativa IPP si remarc faptul ca singura initiativa reala si transparenta in acest sens vine din zona societatii civile, din partea unei organizatii neguvernamentale de prestigiu din Romania. Din pacate, din ultimul comunicat de presa al acestei institutii rezulta ca aceasta intalnire nu va mai avea loc, fapt care confirma ca am participat la o campanie electorala in cadrul careia candidatii au fost permanent si cu consecventa pusi in imposibilitatea de a-si prezenta programele si de a le supune dezbaterii publice inainte ca voturile sa ajunga in urne.

CITESTE SI: Melescanu vrea un guvern de UNIUNE NATIONALA

Regret ca aceasta idee excelenta a Institutului pentru Politici Publice nu s-a putut implementa si incurajez toate organizatiile responsabile din Romania sa urmeze exemplul IPP pentru responsabilizarea concomitenta a candidatilor si a celorlalti factori implicati in campaniile electorale”, afirma Melescanu, intr-un comunicat de presa remis miercuri presei.

CITESTE SI: TEODOR MELESCANU: Actiunile justitiei NU PERMIT sustinerea programelor electorale

El mai considera ca temele “care au parazitat aceasta campanie electorala” au deturnat atentia publicului, romanii urmand sa faca alegerea noului presedinte tinand cont “doar de elemente si factori emotionali nerelevanti, trecand in plan secund viziunea fiecarui candidat asupra problematicilor specifice celei mai inalte functii in stat”.

Sursa foto: realitatea.net