TEODOR MELESCANU: Voi merge “fara NICIO PROBLEMA” la Comisia pentru diaspora

Ministrul Afacerilor Externe, TEODOR MELESCANU, a declarat, marti, la Palatul Victoria, ca se va prezenta la Comisia pentru comunitatile de romani din afara granitelor tarii din Camera Deputatilor.

“Daca va fi nevoie, voi merge fara NICIO PROBLEMA”, a precizat Melescanu.

“Nu am primit inca invitatia. Sigur va fi, probabil, domnul Stanoevici, dar o sa discut cu colegii. Va rog sa ma credeti, am intrat «in paine» aseara, la ora 21.00, si nu am avut timp sa ma pun la curent cu toate problemele, desi astazi, in cadrul unei intalniri foarte relaxate, am facut la ora 11.00 preluarea, procesul verbal de predare si preluare a functiei de ministru de Externe impreuna cu domnul ministru Corlatean. Ocazie cu care mi-a predat si principalele dosare, prioritatile pe care le are ministerul, dar va spun sincer ca nu stiu toate lucrurile in detaliu. Daca va fi nevoie, voi merge fara NICIO PROBLEMA”, a declarat ministrul Afacerilor Externe, intrebat pe acest subiect.

Citeste si: MELESCANU si STANOEVICI au fost convocati la PARLAMENT

Potrivit unui anunt de presa al Directiei Comunicare a Camerei Deputatilor, reprezentantii Comisiei pentru comunitatile de romani din afara granitelor tarii vor avea miercuri, incepand cu ora 12.00, o intrevedere cu ministrul Afacerilor Externe, TEODOR MELESCANU, si cu ministrul delegat pentru romanii de pretutindeni, BOGDAN STANOEVICI.

Citeste si: MELESCANU: MAE actioneaza doar in temeiul legii. BUGETUL MAE, suplimentat din fondul de rezerva

Temele de dezbatere vor fi numarul de sectii de vot suplimentare, al cabinelor din interiorul sectiilor de votare, formularele pentru declaratiile pe proprie raspundere pentru votanti si restul materialelor necesare desfasurarii procesului electoral, precum si dotarea corespunzatoare a cabinelor de vot cu stampile, a precizat sursa citata.