TEODORA BECALI i-a transmis un MESAJ DISPERAT lui GIGI: “Nu mai pot!”

TEODORA BECALI, fiica cea mare a lui GIGI BECALI, latifundiarul din Pipera incarcerat la penitenciarul Poarta Alba, i-a transmis un MESAJ DISPERAT tatalui sau. Potrivit Fanatik, fata cea mai mare a finantatorului stelist i-a solicitat lui GIGI BECALI sa ii permita sa il viziteze, desi acesta le-a interzis acest lucru atat sotiei si mamei sale, cat si celor trei fete.

TEODORA BECALI trece prin momente forte grele dupa ce a fost implicata in diferite incidente, totul culminand cu accidentul rutier pe care aceasta l-a provocat in urma cu cateva saptamani, atunci cand a lovit un pieton cu masina si s-a ales cu un dosar penal. Ea ii cere si mamei sale sa intervina pe langa GIGI BECALI pentru ca acesta sa ii permita sa-l viziteze la penitenciar.

Citeste si: Vesti proaste pentru Gigi Becali. Teodora, fiica cea mare, are dosar penal dupa ce a lovit cu masina un barbat

“Mama, te rog frumos vorbeste cu tata sa ma lase sa merg la el la penitenciar. Vreau sa il vad doar citeva minute inainte de Paste. Imi e tare dor de el si am mare nevoie sa vorbesc cu el, chiar si pentru cinci minute . Stiu ca nu vrea ca noi sa mergem acolo, dar daca tot nu l-au lasat sa vina acasa, atunci macar sa ma lase el pe mine sa merg la penitenciar sa in vizita”, ar fi rugat-o TEODORA BECALI pe mama sa, noteaza Fanatik.

“Este adevarat ca Teodora vrea sa mearga la tatal sau, insa dupa cate il stim noi pe GIGI BECALI nu cred ca el o sa accepte aceasta vizita. Fetelor sale le este tare dor de tatal lor, iar Teodora spera ca macar ea, care este cea mai mare, sa poata sa il viziteze inainte de Paste“, a declarat un apropiat al lui GIGI BECALI pentru sursa citata. 

Sursa foto: wowbiz.ro