Teodora Becali, lună de miere în paradisul miliardarilor! Cadoul neașteptat făcut de Gigi tinerilor însurăței

Teodora Becali se declară cea mai fericită femeie din lume. Este tânără, frumoasă și căsătorită cu bărbatul inimii ei. După nunta de vis din septembrie, Teodora și Mihai Mincu au primit din partea tatălui socru, excentricul Gigi Becali, încă un cadou neașteptat.

Cei doi miri au plecat într-o lună de miere achitată integral de finanțatorul FCSB! Gigi Becali a scos din buzunar 30.000 de euro pentru luna de miere a fiicei sale, iar Teodora și-a făcut rezervările în Paradisul miliardarilor – a ales insula Bora Bora, acolo unde superstarurile Americii, dar nu numai de acolo, aleg să își ofere câteva zile de plăcere.

Citește și: GIGI BECALI NU S-A UITAT LA BANI! SUMA IMPRESIONANTĂ PE CARE LE-A FĂCUT-O CADOU MIRILOR

A făcut-o și Teodora, care în luna de miere a ținut să viziteze și California cu al ei fascinant Hollywood. Pe insula Bora Bora, notează Click, Teodora Becali și al ei soț au fost cazați în cea mai exclusivistă zonă, o lagună de lângă muntele Otemanu. Relaxată și fericită, astfel apare fata cea mare a lui Gigi Becali în toate fotografiile postate pe rețele de socializare, unele poze fiind chiar …îndrăznețe.

Sursa foto: facebook