TEODOROVICI: Este nevoie ca in PSD sa fie LINISTE si UNITATE

Ministrul Finantelor, EUGEN TEODOROVICI sustine ca votul pentru DESEMNAREA PRESEDINTELUI PSD are o semnificatie deosebita si ”este momentul” in care partidul poate INCEPE UN DRUM NOU, un nou plan de viitor.

”Urmeaza o perioada dificila cu doua campanii electorale foarte importante. Este nevoie ca in PSD sa fie unitate, sa fie liniste, si, mai ales, sa avem dorinta si ambitia sa ne pregatim pentru ceea ce urmeaza. GUVERNUL PONTA a facut foarte multe lucruri bune in ultimii ani si poate (…) chiar sa continue guvernarea dupa 2017. Un guvern care a facut atatea lucruri bune nu are cum sa nu reziste”, a declarat pentru Agerpres ministrul Finantelor.

CITESTE SI: DRAGNEA, INCREZATOR: ZIUA DE ASTAZI POATE SA FIE UN INCEPUT PENTRU UN DRUM NOU IN PSD

In context, el a facut referire la Codul fiscal si la alte proiecte aflate in atentia Executivului. ”Urmeaza proiecte foarte mari si importante pana la final de an — legea salarizarii, legea achizitiilor publice si multe acte normative care cu siguranta vor face din 2016 un an extrem de important pentru Romania in noul sau parcurs european”, a mai spus Teodorovici.

In judetul Buzau, 11.240 de social-democrati figureaza in evidentele partidului, acestia fiind asteptati duminica la vot.

Sursa foto: hotnews