Terenul din apropierea strazii Liniei a fost salubrizat din nou de echipele Primariei Sectorului 6

Dupa ce, in urma cu zece zile, adaposturile improvizate de romi in apropierea mallului Plaza Romania fusesera dezafectate, terenul din apropierea strazii Liniei a fost salubrizat din nou de echipele Primariei Sectorului 6. 

Din dispozitia primarului Rares Manescu, Directia Generala de Politie Locala Sector 6, prin Serviciul Control si Monitorizare a Starii Mediului si Salubrizare, a intreprins, la sfarsitul saptamanii trecute, o ampla actiune de salubrizare a terenului din apropierea strazii Liniei, in zona Lujerului.

Inspectorii, impreuna cu lucratori ai Administratiei Domeniului Public si Dezvoltare Urbana Sector 6 (ADPDU) si ai firmei de salubrizare Urban SA, au actionat pentru curatarea completa a zonei: cosit, greblat, toaletat, evacuat deseuri. Totodata, au fost demolate adaposturile improvizate in care locuiau sapte familii de romi.

O actiune similara, constand in dezafectarea adaposturilor improvizate, a mai avut loc in urma cu zece zile, insa ocupantii se reinstalasera intre timp. La final, camioanele Urban au transportat la groapa de gunoi peste 80 de tone de deseuri.

In perioada urmatoare, inspectorii de mediu si politistii locali vor continua monitorizarea acestei zone, pentru a evita reamenajarea de adaposturi si depozitarea necontrolata de deseuri.

sursa foto: primariasectorului6