Teribilism sau nebunie? Motivul INCREDIBIL pentru care un tanar de 19 ani s-a gandit la suicid

Povestea tanarului Danny Bowman este una cutremuratoare! La doar 19 ani, adolescentul a fost la un pas de suicid pentru ca nu a reusit…selfie-ul ideal!

Danny a devenit obsedat de tehnica de fotografiere “selfie”, iar atunci cand nu i-a iesit poza perfecta a incercat sa se sinucida.

Britanicul de 19 ani ajunsese sa petreaca zece ore pe zi facand in jur de 200 de fotografii, in incercarea de a realiza poza perfecta, noteaza independent.co.uk.

Danny Bowman a renuntat sa mai mearga la scoala si a stat in casa timp de sase luni facandu-si poze peste poze! In cele din urma, a devenit atat de deprimat, incat a incercat sa se sinucida cu o supradoza de medicamente. Acesta a fost gasit de mama sa si dus de urgenta la spital.

“Eram in mod constant in cautarea unui selfie perfect si cand am realizat ca nu am putut sa o fac am vrut sa mor. Mi-am pierdut prietenii, educatia, sanatatea si aproape viata”, a declarat adolescentul.

Acum, Danny este considerat primul dependent de selfie din Marea Britanie si a ajuns sa primeasca tratament special si sa faca terapie pentru a scapa de aceasta dependenta de tehnologie.