TEROARE la TEL-AVIV: Un palestinian a INJUNGHIAT zece persoane intr-un AUTOBUZ

TEROARE la TEL-AVIV. Un barbat PALESTINIAN a INJUNGHIAT zece PERSOANE intr-un autobuz de navetisti in centrul Tel Avivului, miercuri, inainte de a fi impuscat in picior de un politist.

Comandantul politiei din Tel Aviv, Bentzi Sau, a precizat ca zece PERSOANE au fost INJUNGHIATE. Atacatorul este un locuitor din Cisiordania, care a INJUNGHIAT soferul si a atacat pasagerii la scurt timp dupa ce s-a urcat in autovehicul, scrie The Huffington Post. Purtatorul de cuvant al politiei, Micky Rosenfeld, a spus ca PALESTINIANUL, in varsta de 23 de ani, locuieste in Tulkarm, in Cisiordania. Un doctor de la spitalul Ichilov a precizat ca au fost aduse sapte victime, din care patru in stare grava.

CITESTE SI: ATACURI la PARIS: Cei patru EVREI UCISI in magazinul cuser vor fi ingropati in ISRAEL 

“La scurt timp dupa ce s-a urcat in autobuz, ATACATORUL a INJUNGHIAT de cateva ori soferul, insa acesta a raspuns excelent, a rezistat atacului si in acest fel a blocat teroristul”, a aratat Sau. Oficialul a spus ca o masina in care se aflau politstii de la o inchisoare se deplasa in apropierea autobuzului. Ofiterii au vazut atacul si au urmarit barbatul, care se refugiase pe o strada apropiata. L-au impuscat in picior cand incerca sa fuga.

Incidentul este cel mai recent dintr-un sir de atacuri in ultimele luni, pe fondul tensiunilor in crestere intre palestinieni si israelieni, in Cisiordania si Ierusalimul de Est. 

CITESTE SI: HAMAS ameninta ISRAELUL cu un nou val de VIOLENTE daca impiedica reconstructia FASIEI GAZA 

Sursa foto: realitatea.net