Teroristii din gruparea STATUL ISLAMIC supun ostaticii la tortura SIMULARII INECULUI

Cel putin patru OSTATICI detinuti de catre JIHADISTI din cadrul gruparii Statul Islamic (SI), inclusiv JAMES FOLEY, jurnalistul american decapitat de catre acesti ultraradicali, au fost supusi SIMULARII INECULUI, potrivit editiei de joi a ziarului The Washington Post (WP).

Americanul JAMES FOLEY, rapit in noiembrie 2012 in Siria, a fost supus de mai multe ori acestei TORTURI, a declarat pentru cotidian un apropiat al jurnalistului, sub protectia anonimatului.

Citeste si: AMERICAN RAPIT IN URMA CU DOI ANI DE AL-QAIDA A FOST ELIBERAT

“Stiau exact cum sa faca acest lucru”, declara aceasta sursa, precizand ca ostatici, inclusiv JAMES FOLEY, erau detinuti in perioada respectiva la Rakka, in nordul Siriei.

Surse care au actionat in vederea eliberarii OSTATICILOR au confirmat pentru AFP ca cel putin un OSTATIC a fost supus SIMULARII INECULUI.

Aceasta tehnica a fost folosita de catre Agentia Centrala americana de Informatii (CIA) in timpul interogarii suspectilor dupa atentatele de la 11 septembrie 2001.

Citeste si: VIDEO. IPOTEZA SOC: DECAPITAREA LUI JAMES FOLEY ESTE O INSCENARE

CIA a capturat zeci de persoane suspectate de legaturi cu Al-Qaida si a recurs la metode ca privarea de somn, tinerea detinutilor complet dezbracati sau SIMULAREA INECULUI.

Sursa foto: libertaddigital.com