Testamentul cântăreței Ionela Prodan! Cum și-a împărțit aceasta averea impresionantă

În vârstă de 70 de ani, Ionela Prodan a murit, luni seară, din cauza unui stop cardiorespirator iresuscitabil. Internată în stare gravă la spitalul Elias, artista Ionela Prodan a mai rezistat doar câteva săptămâni până în momentul decesului.

În urmă cu ceva timp, cântăreața de muzică populară a vorbit în cadrul unei emisiuni TV despre moarte, testamentul pe care îl lasă în urma ei și despre cum și-a împărțit averea:

„Da, mi-am făcut testamentul. Prima dată l-am făcut aşa mai negândit, decât de mine. Apoi, le-am chemat pe amândouă fetele. Asta e a ta, asta e a ta. La nepoţi nu am împărţit, le-am pus bani pe numele lor şi, când vor face 18 ani, să deschidă contul. Am trei de la Ana şi una micuţă la Vegas. Am patru nepoţi. Le-am pus 30.000 de euro la fiecare”, povestea artista în cadrul unei emisiuni televizate.

Pe lângă banii pentru nepoţi, fetele Ionelei Prodan au de împărţit milioane de euro. Cântăreața are 1,4 milioane de euro doar în conturi. Artista și-a publicat declaratia de avere în octombrie 2016, când a candidat pentru Senat, din partea PSD Covasna. Ionela Prodan avea aproximativ 1,4 milioane de euro în conturi. Dacă a dat fiecărui nepot câte 30.000 de euro, înseamnă că fetele sale, Ana si Anamaria, vor împărți restul de 1.280.000 de euro, adică 640.000 de euro de fiecare. Tot ele vor împărți cele două terenuri, un apartament și 3 vile aflate pe numele mamei lor.

Citește și: IONELA PRODAN A MURIT! CANTĂREAȚA DE MUZICĂ POPULARĂ S-A STINS DIN VIAȚĂ LA SPITALUL ELIAS

Ionela Prodan a fost, mult timp, implicată în politică, din partea PSD, fiind veche membră de partid și având funcție de conducere în Diaspora. Ionela Prodan a murit la vârsta de 70 de ani.

Sursa foto: libertatea