TESTAMENTUL lui DINU PATRICIU a fost citit

TESTAMENTUL lui DINU PATRICIU a fost citit, iar averea omului de afaceri va fi impartita potrivit dorintei sale.

Cea mai mare parte din bani le revine fetelor, iar Dana Patriciu a fost dezmostenita, chiar daca legea ii confera si ei o parte din bani. 150 de milioane de euro vor ajunge la creditori, care au fost si ei prezenti si ei la citirea TESTAMENTULUI.

Averea lui DINU PATRICIU se imparte intre femeile din viata omului de afaceri. Cea mai mare parte va reveni, dupa achitarea datoriilor catre creditori – 150 de milioane de euro – celor doua fiice ale omului de afaceri. Acestea vor primi, impreuna 70 la suta din avere.

Citeste si: Trupul lui DINU PATRICIU va fi adus vineri seara de la Londra si depus la Capela Cimitiriul Bellu

Mama fiicelor lui DINU PATRICIU ar urma sa primeasca, potrivit TESTAMENTULUI, 5 la suta din averea afaceristului, in timp ce sotia sa, Dana Patriciu, cu care se afla in plin proces de divort cand a murit, a fost dezmostenita. Totusi, conform legii aceasta poate primi 12,5 la suta din avere. Pentru a se stabili exact impartirea averii dupa cum a dispus DINU PATRICIU prin TESTAMENT, trebuie sa se finalizeze dosarul de partaj dintre cei doi soti de la Judecatoria Buftea.

Citeste si: Ce contine TESTAMENTUL lui DINU PATRICIU. Anuntul facut de avocatii omului de afaceri

Tot 12,5 la suta din avere i-a lasat DINU PATRICIU si lui Melanie Chen, cea care a avut grija de el in ultimii ani ai vietii.

DINU PATRICIU a murit pe 19 august 2014, la Londra.