Testamentul lui Florin Cioaba este citit inainte de inmormantare. Regele Cioaba al II-lea are proiecte mari!

dorin-cioaba

Testamentul regelui romilor Florin Cioaba va fi citit, vineri, in ziua in care liderul romilor va fi inmormantat. Dorin Cioaba, fiul lui Florin Cioaba, a declarat joi ca inmormantarea va avea loc in jurul orei 12.00, iar inainte va avea loc incoronarea sa ca Regele Cioaba al II-lea. 

“Maine vom citi testamentul. Tata a avut si ne-a lasat mosteniri aici, ne-a lasat multe titluri, eu si fratele meu trebuie sa ducem numele tatalui meu mai departe. Inmormantarea va avea loc la ora 12. Incoronarea va avea loc inainte de inmormantare. Coroana va fi inmanata de fratele sau impreuna mama sa si consiliul coroanei. Consiliul de coroana se va intruni in aceasta seara si va lua hotararea cine va urma la tronul lui Dorin Cioaba. Titlul se mosteneste din tata in fiu, asta a fost dorinta tatalui meu. Ma gandeam ca acest lucru va fi mult mai tarziu. Nu m-am asteptat ca acest lucru sa se intample acum, cand mai aveam multe de invatat. O sa incerc sa fac tot ce m-a invatat el, totdeauna tata ma lua cu el, ma ducea fortat de multe ori si imi este greu, dar proiectele lui nu trebuie oprite. Regele Cioaba al II-lea are proiecte mari!”, a spus fiul cel mare al lui Dorin Cioaba.

Afla aici detalii despre inmormantarea lui Florin Cioaba

Totodata, mostenitorul lui Florin Cioaba a tinut sa-i aduca o serie de elogii lui Traian Basescu, care in calitate de presedinte a venit la priveghiul tatalui sau. Gestul sau a facut ca romii sa se simta pentru prima data bagati in seama de autoritati, potrivit fiului lui Cioaba.

“S-a vorbit foarte mult ca tata n-a fost regele nu stiu cui, asta e adevarat, nu poti sa fii conducatorul tuturor, oamenii au libertatea de a-si alege conducatorii. Noi nu am obligat pe nimeni sa fie supusi casei regale. Dat toti cei care vor crede in continuare in aceste valori sunt invitati sa ramana alaturi de noi sa facem ceva pentru neamul acesta, ca romii sa o duca mai bine. As vrea sa-l citez pe domnul presedinte la capataiul tatalui meu. Regele Cioaba a fost un exemplu pentru comunitate. In opinia mea si a unor specialisti, cred cu tarie ca ce au facut medicii la primul spital este un caz de malpraxis. Voi deschide un proces, eu sunt jurist si ma voi ocupa personal. Maine vom putea spune a murit regele, traiasca regele!!! Masa va avea loc la hanul Dumbrava. Presedintele a dat dovada de un fapt pe care nimeni nu l-a mai facut. Pentru comunitate, a fost pentru prima data cand am fost bagati in seama. Domnul presedinte este al doilea tata al meu”, a incheiat Dorin Cioaba.

Inmormantarea autointitulatului rege al romilor, Florin Cioaba, va avea loc vineri, intr-un cavou din granit masiv care a costat aproape 15.000 de euro, situat in Cimitirul Municipal din Sibiu. Familia lui Florin Cioaba a anuntat ca la funeralii vor participa 15.000 de oameni, Cioaba fiind purtat cu un car alegoric, multimea urmand a merge pe jos 7 kilometri, in semn de omagiu pentru fostul lider al romilor.

Foto: Pro TV