Testamentul lui Sergiu Nicolaescu a fost facut public

Testamentul lui Sergiu Nicolaescu, care a aprins spiritele intre sora actorului Iolanda Nicolaescu si sotia acestuia Daniela Nicolaescu, a fost facut public

Invocand una dintre cererile din testament, care nu a fost respectata, sora actorului a cerut Judecatoriei Sectorului 1 anularea testamentului fratelui sau. Iolanda Nicolaescu, care nu este mentionata in testament, face referire la neindeplinirea obligatiei privind inmormantarea. Sergiu Nicolaescu a murit iarna trecuta, iar trupul neinsufletit a fost incinerat.

Iata ce contine testamentul lui Sergiu Nicolaescu:

“Subsemnatul Nicolaescu Sergiu-Florin, casatorit, fara descendenti, parinti decedati, domiciliat in mun. Bucuresti (n.r. – adresa completa si CNP-ul), pentru cazul incetarii mele din viata, dispun urmatoarele:

Las sotiei mele, Nicolaescu Georgeta-Daniela, domiciliata in mun. Bucuresti (n.r. – urmeaza adresa si CNP-ul sotiei), toate bunurile mele mobile si imobile, prezente si viitoare, detinute cu orice titlu, ce se vor gasi in patrimoniul meu, la data decesului meu, instituind-o legatar universal, conform art. 888 Cod civil.

O rog pe legatara mea sa ma ingrijeasca, asa cum a facut-o si pana acum, si sa ma inmormanteze dupa datinile crestinesti.

Aceasta este vointa mea si doresc sa fie respectata intocmai”.