Thalia este măcinată de o boală cruntă: ”Lupt în fiecare oră a vieții mele!”

Thalia este grav bolnavă, de câțiva ani. Vestea e una care i-a luat prin surprindere pe cei care o apreciază pe artistă. În vârstă de 48 de ani, aceasta se confruntă cu problema de sănătate, despre care a vorbit foarte deschis.

De fiecare dată când a crezut de cuviință, le-a prezentat fanilor aspecte neștiute ale vieții sale. Cei care au urmărit-o pe Thalia încă din anii tinereții știu că aceasta a fost colegă de telenovelă cu Edith Gonzales. La rândul ei, celebra actriță s-a luptat ani la rând cu o boală grea, însă a decedat pe 13 iunie 2019.

Thalia suferă de mai bine de un deceniu de o maladie foarte grea, fiind vorba despre boala Lyme. Artista a dezvăluit că face tot posibilul să își mențină buna stare de sănătate, dar și optimismul, pe când alteori îi vine foarte greu să facă și cele mai simple gesturi. La începutul anului, și artistul Justin Bieber a anunțat că a fost diagnosticat cu maladia provocată de mușcăturile de căpușă. Este o afecțiune întâlnită în rândul vedetelor, pentru că și manechinul Bella Hadid a primit din partea medicilor acest verdict.

Citește și: ADEVĂRATUL MOTIV PENTRU CARE MEGHAN MARKLE A FUGIT ÎN CANADA! AVEA INTERZIS SĂ FACĂ ASTA

Celebra Thalia a fost diagnosticată cu o boala chinuitoare, în urmă cu 12 ani

Pentru actrița și interpreta de origine mexicană, diagnosticul a venit ca un trăsnet. Pe numele ei complet Ariadna Thalía Sodi Miranda, dar cunoscută publicului după numele de scenă de Thalia, aceasta a povestit că resimte fizic dureri, dar și că aceste simptome există în fiecare zi. Chit că atunci când își face apariția la diverse evenimente e cu zâmbetul pe buze, adevărul este unul crunt. A aflat că suferă de boala Lyme în anul 2008, potrivit okmagazine.ro.

 „Nu mulţi ştiu că în fiecare dimineaţă mă trezesc cu o durere îngrozitoare care se extinde în tot corpul. Mă simt de parcă m-ar călca un autobuz. Lupt împotriva bolii Lyme în fiecare oră a vieţii mele. Sunt unele zile în care mă simt mai bine, în altele mă simt cumplit. Când am noroc, sunt ca nouă!”, a dezvăluit îndrăgita interpretă de origine mexicană.

Sursa foto: billboard