THALIA si-a scos cateva coaste si s-a pozat cu ele intr-un borcan. FOTO-VIDEO in articol

THALIA si-a scos cateva coaste si s-a pozat cu ele intr-un borcan. FOTO IN ARTICOL

Indragita actrita THALIA, cunoscuta publicului din Romania din numeroase telenovele precum “Maria Mercedes”, “Marimar” sau “Sarmana Maria, a reusit sa-si uimeasca fanii cu o fotografie pe care a postat-o pe contul sau de Instagram. Ea s-a pozat cu un borcan in care isi arata coastele, potrivit Metro.

Desi frumoasa actrita da de inteles in mesajul care insoteste imaginea ca in borcan s-ar afla propriile coaste, acest lucru nu este o certitudine.

In urma cu ceva timp, Thalia a declarat ca si-a scos cateva coaste pentru a obtine talia la care visa. 
Actrita originara din Mexic a vorbit despre operatie la sfarsitul saptamanii trecute, intr-o emisiune TV, cand a fost intrebata cum a reusit sa slabeasca atat.

Citeste si: O indragita actrita de telenovel, moarta in propria locuinta! VIDEO

Alaturi de fotografia postata pe Instagram, actrita si cantareata scrie: “Catre toti fanii mei iubiti din Filipine, aceasta e dovada pe care o iubesc. Faimoasele mele coaste, le-am tinut cu mine in toti acesti ani”.

Gurile rele spun ca vedeta, pe numele ei din buletin Ariadna Thalía Sodi Miranda, a recurs la acest gest pentru a reveni in atentia tabloidelor, care nu prea mai scria despre ea in ultima perioada.

Considerata una dintre cele mai frumoase actrite de telenovele, Thalia a devenit cunoscuta atat datorita rolurilor din “Maria Mercedes”, “Marimar” si “Sarmana Maria”, dar si a infatisarii emblematice si siluetei de invidiat.

Citeste si: Thalia a fost transportata de urgenta la spital

La 42 de ani, Thalia reuseste inca sa impresioneze cu frumusetea sa angelica, reprezentand un adevarat exemplu de stil pentru milioane de femei de toate varstele. Chiar daca nu se mai afla chiar la prima tinerete, Thalia nu se sfieste sa poarte tinute mulate si provocatoare sau sa se lase fotografiata in costum de baie, silueta sa fiind la fel de atractiva ca acum 20 de ani.