The Fabric Token, noul proiect în lupta împotriva deficienței dezvoltatorilor de contracte inteligente

Numărul de oferte de locuri de muncă pe LinkedIn legate de Blockchain, crypto monede și Bitcoin a crescut cel puțin de patru ori în 2017, potrivit datelor furnizate de Bloomberg Law. Potrivit sursei, numărul acestor locuri de muncă este de așteptat să crească și în 2018. Însă dezvoltatorii pricepuți sunt puțini acum și la capitolul cerere-ofertă.

Noul proiect The Fabric Token intenționează să rezolve problema lipsei de specialiști în Blockchain și dificultățile actuale în dezvoltarea aplicațiilor descentralizate, prin crearea unei piețe și lansarea aplicației pentru generarea de contracte inteligente.

Un mod deștept de a crea contracte inteligente

Tehnologia Blockchain nu este lipsită de provocări proprii. În prezent, este dificil pentru oameni și companii să utilizeze Blockchain și să dezvolte aplicații descentralizate din cauza lipsei unor interfețe ușor de utilizat, a documentației și a ghidurilor aprofundate, afirmă echipa Fabric Token pe site-ul său. O altă parte a problemei este că este extrem de costisitor să angajeze experți în domeniu deoarece există încă foarte puțini.

Citește și:  CUM POȚI SĂ MINEZI CRYPTO MONEDE BITCOIN ȘI SĂ FACI MULȚI BANI FĂRĂ INVESTIȚIE ÎN ECHIPAMENTE

The Fabric Token Startup a fost înființată în toamna anului 2017 și se află încă în faza incipientă. Cu toate acestea, va fi “împuternicirea persoanelor fizice și a întreprinderilor cu acces facil la tehnologia Blockchain și la contractele inteligente”, potrivit inițiatorilor săi. De asemenea, aceștia specifică faptul că platforma The Fabric Token va consta din patru componente principale – Fabric Token, TokenGen, DApp Workbench și Fabric Store.

Patru componente pe care să vă concentrați

Mijloacele de plată interne ale proiectului, denumite în mod adecvat Token Fabric (TF), vor fi utilizate ca utilități pentru a plăti pentru produsele și serviciile din cadrul platformei. De exemplu, dacă cineva dorește să profite de TokenGen și să genereze contracte securizate inteligente pentru propriul lor token și vânzări, va trebui să plătească o taxa mică în Fabric Token pentru a avea acces la codul lor.

TokenGen urmează să fie lansat în februarie 2018 și trebuie să permită oamenilor să genereze cu ușurință contracte inteligente pentru economia simbolică, trecând printr-un proces simplu și simplu, pas cu pas.

Citește și:  COINSPARK, NOUA BURSĂ PENTRU CRYPTO MONEDE PROMITE DIVIDENDE IMPORTANTE PENTRU INVESTITORI

Aplicația web numită DApp Workbench este probabil produsul principal al ecosistemului. Instrumentul va permite întreprinderilor de orice dimensiune să integreze cu ușurință tehnologia Blockchain și contractele inteligente în managementul proceselor lor de afaceri. Software-ul va include o aplicație desktop, care va conține un UI drag-and-drop, permițând utilizatorilor să își construiască grafic fluxurile de lucru utilizând standardul BPMN. Pe back-end, DApp Workbench va folosi componente inteligente de contract pentru cazuri specifice de utilizare pentru a acoperi nevoile companiilor pentru operațiuni. Produsul va avea și un cloud, unde contractele inteligente vor fi testate, compilate și monitorizate.

Componenta finală a ecosistemului FT este magazinul Fabric Store, care va fi o piață descentralizată pentru componentele contractului inteligent, similar cu piața Atlassian. Fabric Store va permite dezvoltatorilor, terță parte, să contribuie la platforma inteligentă a componentelor contractului, extinzând în continuare domeniul de funcționalitate al proprietarului de software.

Echipa The Fabric Token intenționează să se lanseze pe 15 februarie 2018, exact la ora 10 UTC. Oferta totală a tokenurilor va ajunge la 100 milioane. Scopul strângerii de fonduri este de 80 milioane TF egal cu aproximativ 9 milioane de dolari. ICO se va închide fie la 45 de zile după lansare, fie ori de câte ori se ajunge la scopul strângerii de fonduri.

Acest articol nu poate fi considerat un sfat de investiții. Deși vrem să vă oferim toate informațiile importante pe care le putem obține, cititorii ar trebui să facă propriile lor cercetări și să-și asume întreaga responsabilitate pentru deciziile lor.