The Mandalorian, sezon 3. A apărut trailer-ul oficial! Video

Când va începe difuzarea pe Disney+

”Star Wars: The Mandalorian”, sezonul 3 are, în fine, un prim trailer oficial lansat de platforma de streaming Disney+ în urmă cu 24 de ore. Cel mai nou sezon din The Mandalorian, cel mai popular serial ”Star Wars”, va debuta la Disney+ la data de 1 martie 2023, informează CNN.

”Star Wars: The Mandalorian” a fost recompensat, de-a lungul anilor, cu 14 Premii Emmy. „În acest sezon, Mandalorianul continuă călătoria prin galaxia Star Wars. Cândva un vânător de recompense singuratic, Din Djarin s-a reunit cu Grogu. Între timp, Noua Republică se străduieşte să conducă galaxia departe de istoria sa întunecată. Mandalorianul se va intersecta cu vechi aliaţi şi îşi va face noi duşmani în timp ce el şi Grogu îşi continuă călătoria împreună”, se arată în descrierea oficială făcută de cei de la Disney pentru sezonul 3.

The Mandalorian îi are în distribuţie pe Pedro Pascal, Katee Sackhoff, Carl Weathers, Amy Sedaris, Emily Swallow şi Giancarlo Esposito, iar showrunner/scenarist-şef şi producător executiv este celebrul Jon Favreau.

Sursa foto: CNN