“The Professor and the Madman”, prima colaborare dintre Sean Penn și Mel Gibson. Video

“The Professor and the Madman” va urmări povestea creării dicționarului explicativ englez Oxford și va oferi o perspectivă fascinantă asupra unei cărți pe care majoritatea oamenilor o consideră elementară și firească. Filmul e prima colaborare dintre doi “grei” de la Hollywood: Mel Gibson și Sean Penn.

Mel Gibson și Sean Penn încearcă de doi ani să realizeze drama “The Professor and the Madman”, care a fost întârziată din cauza problemelor legale care se învârt în jurul producției și lansării. După luni grele de efort, ei au reușit însă să facă public primul trailer al producției.

“The Professor and the Madman” nu are încă o dată de lansare concretă, însă Vertical Entertainment se va ocupa de distribuție, ceea ce înseamnă că fanii vor afla în curând când vor putea merge la cinema să îi admire pe cei doi mari actori.

Citește și: FAST AND FURIOUS SPIN-OFF: HOBBS AND SHAW, TRAILER OFICIAL. TREI MINUTE DE ACȚIUNE, EXPLOZII ȘI COMEDIE. VIDEO

Scenariul filmului a fost construit pe baza unei cărți cu același titlu, care a fost lansată în 1998 și care a scos la iveală povestea adevărată din spatele realizării Dicționarului Explicativ Oxford.

Cei care nu știu detaliile de culise vor descoperi o poveste la limita nebuniei, despre cum doi bărbați s-au străduit să schimbe cursul istoriei literare. Mel Gibson joacă rolul profesorului James Murray, un bărbat care a început să compileze dicționarul în 1857, pornind unul dintre cele mai ambițioase proiecte care a fost vreodată preluat de un singur individ.

Sean Penn îl joacă pe Dr. W.C. Minor în film. Minor este responsabil pentru descrierea a peste 10.000 de termeni și introducerea lor în volumul iconic. Mai mult decât atât, el este un pacient al unui centru de bolnavi psihic.

“The Professor and the Madman” s-a filmat în 2016 și ar fi trebuit să își înceapă perioada de promovare în 2017. Din cauza unor probleme legale, care au fost lămurite abia în urmă cu puțin timp, pelicula urmează să fie lansată în marile cinematogarfe din întreaga lume.

Sursa traducere: filmnow.ro