“The walking dead” o pierde pe Michonne. Ce se întâmplă cu luptătoarea neînfricată

Potrivit Hollywood Reporter, serialul “The Walking Dead” este pe punctul de a-și pierde un alt membru-cheie. Danai Gurira ar urma să-și ia la revedere de la personaj în sezonul 10.

Presa străină de specialitate scrie că, după ce va apărea în câteva episoade ale sezonului 10, Michonne va dispărea din poveste. Din fericire pentru fani însă, ea ar putea reveni în filmele de sine stătătoare care se vor roti în jurul personajului Rick Grimes. Părăsind “The Walking Dead”, actrița Danai Gurira va călca pe urmele actorilor Andrew Lincoln (Rick Grimes) și Lauren Cohan (Maggie Rhee), care au părăsit proiectul în sezonul 9.

Citește și: FILME INTERESANTE CU UN DEZNODĂMÂNT DEZAMĂGITOR! SCENE FINALE DE NEÎNȚELES PENTRU FANI

Gurira a debutat ca Michonne, personajul favorit al fanilor, în sezonul 3. De atunci, a jucat în mai mult de 100 de episoade și a devenit o parte esențială a serialului ca unul dintre liderii Alexandriei și mama fiului lui Rick.

După debutul din “The Walking Dead”, Guriră a intrat în Universul Cinematografic Marvel în rolul comandantului Okoye din “Black Panther” și “Avengers: Infinity War”. În plus, Danai este și o scenaristă de succes, ea colaborând cu AMC câștigând chiar și o nominalizare la premiul Tony. Ca atare, nu ar trebui să fie atât de surprinzător faptul că a ales să părăsească “The Walking Dead” pentru a-și continua celelalte proiecte.

Sursa foto: AMC