„The Wolf of Wall Street”, distrus de cenzura in Emiratele Arabe

“The Wolf of Wall Street”, ultimul film de succes cu Leonardi DiCaprio, a fost aspru cenzurat in Emiratele Arabe. Mai bine de 45 minute au fost practic taiate!

Scenele de sex si consum de droguri au fost eliminate, iar dialogul a fost si el „lucrat”, pentru a se ascunde obscenitatile, relateaza BBC.

„Este ca si cum te-ai uita la Mona Lisa prin ochelarii de soare. Nu mai stii ce se intampla”, a povestit o persoana care a vazut filmul. Un lant de cinematografe din Dubai chiar a postat avertismente, subliniind ca nu are niciun control asupra cenzurii si si-a cerut scuze de la spectatori.

Consiliul national pentru media a negat ca ar fi cenzurat filmul, spunand ca distribuitorii au facut taieturile, pentru a prezenta filmul in Golf fara sa ofenseze.

Un producator local a declarat insa ca ar fi fost mai bine ca filmul sa nu fie prezentat deloc. „Nu ar fi fost prima data cand se intampa asa ceva”, a sublinat el.

Rolul principal in „The Wolf of Wall Street” este interpretat de Leonardo DiCaprio, care tocmai a primit Globul de Aur. Dupa lansarea filmului, el a fost nevoit sa il apere, multi spunand ca pelicula este interesata numai de hedonismul personajelor si nu pune accent pe victimele din dosarul Jordan Belfort.

Sursa video: youtube.com