Theo Rose, prima declarație despre scandalul cu Anghel Damian

Theo Rose și Anghel Damian au avut, zilele trecute, un conflict în plină stradă, iar presa mondenă autohtonă a speculat imediat momentul anunțând inclusiv faptul că cei doi artiști ar fi în pragul despărțirii.  

Theo Rose a postat pe contul său de Instagram o primă explicație a momentului tensionat care s-a petrecut între ea și Anghel Damian în parcarea unui restaurant. Artista le-a transmis fanilor că nu a fost vorba despre vreo ceartă reală sau despărțire.

Potrivit declarației, Theo Rose s-a încăpățânat să conducă ea, astfel că l-a împins pe Anghel Damian atunci când s-a oferit să facă el acest lucru pentru a o proteja.

„Zice de noi la TV că ne-am bătut pe stradă. Mamă! Mor! A plecat Anghel să plătească nota. Ea era plătită, dar s-a dus el să o și ducă băieților. Eu am crezut că el vine după mine și când m-am uitat în spate, el dispăruse. Si cum mă prostesc așa și mă alint, m-am supărat așa și i-am zis că o să conduc eu. El nu și nu și l-am îmbrâncit să se dea că o să conduc eu. El na, să mă protejeze, să nu mă lovesc, etc.

Problema e că am avut un moment de paranoia și atunci când m-am urcat în mașină, am și zis: ‘Ce ar fi când m-am îmbrâncit fix acum așa să mă pozeze și să dea, cine știe ce, că ne-am bătut în stradă.’ De ce mi-a fost frică de aia n-am scăpat. De acum încolo trebuie să am grijă, merg și urât, stau și cocoșată, multe greșeli într-un video”, a povestit Theo Rose pe Instagram.

Sursa foto: fanatik