THEODOR PALEOLOGU, audiat la DNA intr-un dosar al ELENEI UDREA

Theodor Paleologu a fost audiat, vineri, ca martor la DNA cu privire la finantarea campaniei electorale din 2012 cand a candidat pentru postul de primar al Sectorului 1 din partea PDL, informeaza televiziunile de stiri.

Fostul ministru al Culturii Theodor Paleologu a fost la DNA pentru a fi audiat ca martor intr-un dosar in care ar fi vorba de Elena Udrea.El spus ca ii pare rau ca nu a putut da procurorilor mai multe amanunte, dar, “in afara de campania mea de anul trecut in care am platiti toate ordinele de plata, nu m-am implicat in campanii. Este responsabilitatea mandatarului financiar”.

“Cred ca se investigheaza cultura finantarii tuturor partidelor”, a raspuns el la o intrebare pe aceasta tema. “Eu ma bucur sa ancheteze”, a spus Theodor Paleologu.

Theodor Paleologu a sustinut ca a fost audiat ca martor, in niciun caz ca suspect. “Nu am avut niciun fel de tangenta cu finantarea campaniei. Nici nu stiu bine cine a fost mandatarul financiar. Doar am fost intrebat ce stiu. Nu stiu cine a finantat campania”, a spus acesta.

“Se spune ca DNA este o institutie terorista ca in anii ’50. Tariceanu, Ponta au spus ca DNA e ca Securitatea. Tatal meu a fost anchetat de Securitate in anii ’50 si va pot asigura ca aceasta comparatie este o nerusinare”, a mai spus Theodor Paleologu .

Sursa foto: realitatea