Theodor Paleologu, nemultumit de campania PMP: Nu stiu cine a putut sa faca un afis atat de prost

Theodor Paleologu este unul dintre membri PMP total nemultumit de campania pentru EUROPARLAMENTARE dusa de liderii partidului din care face parte.

”M-am tinut departe de aceasta campanie pe care am considerat-o ineficienta si chiar contraproductiva, cum e afisul acela cu “Ridicam Romania”. Nu stiu cine a putut sa faca un afis atat de prost! Intai, cand am vazut afisul respectiv pe Internet, am crezut ca este o gluma a adversarilor, pentru ca e foarte caraghios. E ca un afis de film, un fel de co-productie Hollywood si Mosfilm, cu tenta asta de realism-socialism in fundal, cu batoza, cu macaralele si asa mai departe. E comic”, a declarat Toader Paleologu, la RFI.

Citeste si: PMP nu vrea fuziune cu PNL si PDL, dar ar accepta o colaborare

 “Multi dintre colegii mei din PMP au inceput inca din seara alegerilor sa spuna ca e o mare victorie, ca este singurul partid de dreapta care a progresat si alte baliverne de astea de care rad si curcile, este de un comic nemaipomenit! Intai am ras de m-am prapadit vazand si auzind aceste lucruri, dupa care mi-am dat seama ca e un caz colectiv de orbire, iar mesajul pe care-l transmit asemenea declaratii este dezastruos din punct de vedere politic, pentru ca electoratul percepe acest lucru ca pe o sfidare sau ca pe o incapacitate funciara de a recunoaste realitatea”, a mai spus deputatul PMP.

Citeste si: PMP: Colegiul National va analiza vineri rezultatele obtinute la ALEGERILE EUROPARLAMENTARE

Sursa foto: cotidianul.ro