THEODOR STOLOJAN critica DUBLAREA ALOCATIILOR: Masura luata la PLESNEALA!

Europarlamentarul THEODOR STOLOJAN  ii critica pe liberali pentru masura populista de dublare a ALOCATIILOR de stat pentru COPII. STOLOJAN a precizat, vineri la postul de radio RFI, ca aceasta e o masura luata izolat, intr-un cadru lipsit de o GANDIRE STRATEGICA.

“Nimeni nu poate contesta ca era nevoie de o crestere a alocatiei de stat pentru copii. Problema noastra de fond este insa in continuare luatul MASURILOR la PLESNEALA, fara o GANDIRE STRATEGICA. Cunoastem cu totii ca natalitatea scade foarte mult in Romania, in fiecare an pierdem din numarul populatiei. Aveam nevoie aici de o GANDIRE STRATEGICA, ce este de facut pentru ca Romania sa nu mai scada an de an in natalitate. Or ne trezim cu o masura luata izolat, intr-un cadru lipsit de o GANDIRE STRATEGICA. Este o meteahna, din pacate, persistenta in tot ce inseamna politica economica si sociala din Romania”, a afirmat THEODOR STOLOJAN la RFI.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS a anuntat CAND va PROMULGA legea de DUBLARE A ALOCATIILOR pentru COPII 

“Bun, Opozitia se manifesta si bine ca au facut acest lucru, dar inca o data, eu sunt economist inainte de a fi politician si cred ca Romania are o problema serioasa vizavi de natalitate si avem nevoie de o GANDIRE STRATEGICA  aici si o masura cum este cresterea ALOCATIEI de stat pentru COPII trebuia incadrata intr-o asemenea gandire. Nu am vazut acest lucru in Romania. O masura izolata nu te conduce niciodata spre atingerea obiectivelor strategice pe care ti le propui”, adauga europarlamentarul THEODOR STOLOJAN.

CITESTE SI: GORGHIU: Ii cer lui PONTA sa isi ASUME PUBLIC faptul ca NU A VRUT sa voteze LEGEA ALOCATIILOR 

Sursa foto: adevarul.ro