THEODOR STOLOJAN: SEMNALUL dat de romani pe 16 noiembrie este valabil pentru TOATE PARTIDELE

Semnalul dat de romani prin votul din 16 noiembrie este de curatire nu doar a Partidului Social Democrat, dar si a celorlaltor formatiuni politice, sustine THEODOR STOLOJAN.

Europarlamentarul este de parere ca, dupa alegerile prezidentiale, in Romania ar trebui sa se schimbe fundamentul pe care se face guvernarea politica.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS: Parlamentul sa pice LEGEA AMNISTIEI. Invit Guvernul sa vina in Parlament cu bugetul pe 2015. UPDATE

“SEMNALUL dat de romani pe 16 noiembrie e de curatire nu numai a PSD, ci si a celorlalte partide. Sociologii au spus-o, a spus-o si presedintele Romaniei, cine nu va intelege acest mesaj va fi spulberat, asa cum s-a intamplat cu Ponta in 16 noiembrie”, a declarat THEODOR STOLOJAN.

Potrivit europarlamentarului, KLAUS IOHANNIS ofera o garantie din partea presedintiei.

Citeste si: DIE WELT: KLAUS IOHANNIS nu este un SALVATOR, este doar un presedinte

“Schimbarea pe care o astept eu, si poate nu numai eu, vizavi de ce s-a intamplat in 16 noiembrie, este schimbarea fundamentului pe care se face guvernarea politica in Romania, si anume clientelismul politic. (…) Ceea ce ati vazut cu aceste supraevaluari la despagubiri, este numai varful icebergului. Este un dezastru pentru Romania ce s-a intamplat in acest proces de despagubiri”, a mai spus THEODOR STOLOJAN.

Sursa foto: rnews.ro