TI-O TRAGI ASA SI NU TE MAI POTI OPRI! POZITII EROTICE CARE CREEAZA DEPENDENTA – GALERIE FOTO

Cu ajutorul catorva pozitii noi, viata voastra sexuala poate sa capete fie din nou incitanta, cum era la inceputurile relatiei. Surprinde-ti iubitul cu aceste miscari noi care dau dependenta:

1. Corp la corp

Este o pozitie de baza din Kama Sutra, datorita careia partenerii vor avea parte de confort si placere. Iubitul tau poate sta sprijinit in maini sau te poate imbratisa, iar pentru mai multa placere iti poate saruta sanii.

Este o pozitie buna deoarece este plina de tandrete si de intelegere, iar tu esti cea care vei detine controlul.

2. Balans pe spate

Iubitul tau va fi innebunit de aceasta pozitie, deoarece ii permite sa te priveasca in timpul actului sexual si sa se joace cu clitorisul tau. El va sta intins pe spate, iar tu te asezi deasupra lui, lasandu-te putin pe spate si sprijinindu-te in maini. Ritmul il dictezi tu si poti sa variezi mai multe miscari, in timp ce iubitul tau poate sa foloseasca degetele sau o jucarie sexuala pentru a-ti stimula clitorisul.

3. Cascada

Daca partenerului tau ii place sa detina controlul in pat si sa-ti rasfete trupul, aceasta pozitie este ideala. Pentru a o pune in practica ai nevoie de flexibilitate, insa merita efortul. Iubitul tau se va aseza pe scaun, iar tu deasupra lui. Lasa-te pe spate, pana atingi podeaua (sau o perna) cu capul. El este cel care detine controlul si te va sprijini.

4. Balamaua

Barbatii adora pozitiile in care penetrarea are loc pe la spate. Motivele principale sunt ca permit o penetrare adanca si ca ofera o imagine excitanta. Asaza-te in pozitia pentru doggy style, iar iubitul tau va ingenunchea in spatele tau, lasandu-se usor pe spate si sprijinindu-se intr-o mana. Poate folosi mana libera pentru a-ti oferi extra stimulare.

5. Scaunelul

Aveti nevoie de un scaun solid care sa va sustina pe amandoi. Iubitul tau se va aseza pe scaun, iar tu in poala lui, ridicandu-ti picioarele pe umerii lui. Lasa-te usor pe spate si bucura-te de miscari. Partenerul tau te poate sustine prinzandu-te cu mainile, pentru un echilibru mai bun.

Sursa text: eva.ro