TIBERIU NITU ii da REPLICA lui TRAIAN BASESCU: A sunat la biroul meu

Procurorul general al Romaniei, TIBERIU NITU, a declarat, miercuri dimineata, ca reputatia sa este solida si nu doreste sa alimenteze scandalul public declansat de TRAIAN BASESCU in urma cu doua zile.

In schimb, TIBERIU NITU a sustinut ca fostul presedinte TRAIAN BASESCU a sunat la cabinetul sau, dupa ce s-a pus sechestru pe terenurile de la Nana. “TRAIAN BASESCU a sunat la cabinetul meu. Nu i-am raspuns. Nu am avut nicio discutie”,  le-a dezvaluit NITU jurnalistilor prezenti.

CITESTE SI: TRAIAN BASESCU, un nou ATAC la adresa lui TIBERIU NITU: Nu mi-a spus la numire ca a TRAS in oameni la Revolutie 

“Nu comentez si nu raspund afimatiilor conjuncturale ale unor oameni politici, afirmatii care nu au niciun temei juridic. Nu insistati, pentru ca eu nu intentionez sa alimentez un subiect creat artificial. Eu am fost si prim-adjunct al Procurorului General, subiectul nu este nou. Nu am luat nicio hotarare ( cu privire la sesizarea Inspectiei Judiciare in legatura cu afirmatiile lui TRAIAN BASESCU, n.red) Nu voi eu cel care incarca volumul de activitate al Inspectiei Judiciare (..) Am mai spus si la bilantul Ministerului Justitiei, in anul 2015, sa nu ne amagim ca atacurile impotriva procurorilor vor disparea, iata ca ele continua. In calitate de sef al Ministerului Public, cand a fost criticata activitatea MP am raspuns ferm. Reputatia mea este solida si nu consider ca afirmatiile contextuale o pot afecta. A sunat la cabinet ( TRAIAN BASESCU, dupa ce s-a pus sechestru pe terenurile de la Nana, n.red). Nu am avut nicio discutie cu dumnealui”, a declarat TIBERIU NITU.

CITESTE SI: Basescu: Oreste a sustras documente din grupul Grivco si le-a dat unui om din opozitie. E cinstit ca si Firea! 

Procurorul general TIBERIU NITU a fost acuzat de fostul presedinte, TRAIAN BASESCU, ca “a impuscat oameni la Revolutie”. Fostul sef de stat a mai dezvaluit ca Nitu era in trupele de securitate la acea vreme si a dat chiar si o declaratie in care a confirmat focurile de arma. Acuzatiile fostului sef de stat vin in contextul in care fostul revolutionar Marius Mioc a publicat chiar declaratia lui TIBERIU NITU, care confirma acuzatiile lui TRAIAN BASESCU.

Sursa foto: jurnalul.ro