TIBOR SELYMES ESTE CERCETAT de DNA

Fostul international TIBOR SELYMES este cercetat de DNA intr-un dosar in care e suspectat ca le-a dat MITA politistilor dupa ce masina sa a fost implicata intr-un accident rutier in 2012. Procurorii au suspiciuni ca cel care a produs accidentul este TIBOR SELYMES, desi din ancheta realizata de Politie s-a concluzionat ca sotia sa se afla la volan, informeaza News.ro.

TIBOR SELYMES  este banuit ca a mintit si mai multi martori sustin aceasta ipoteza. DNA a cerut astfel redeschiderea dosarului, iar Tribunalul Brasov a admis cererea. In acest caz mai sunt cercetati patru politisti si sotia fostului international TIBOR SELYMES. Pe 15 ianuarie 2012, familia Selymes a fost implicata intr-un accident in localitatea Timisul de Jos.

Masina in care se aflau cei doi a lovit un autoturism in care se erau patru militari. Unul dintre ei a fost grav ranit si a avut nevoie de trei operatii. Imediat dupa producerea accidentului, TIBOR SELYMES  a fugit si si-a motivat alegerea spunand ca nu a dorit sa discute cu jurnalistii.

Sursa foto: sport