TIMIS: CAMERAMAN amenintat cu PISTOLUL de MASCATI in timpul unor PERCHEZITII

Un cameraman al unui post de televiziune a fost pus la pamant de un angajat al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate, din cadrul IGPR Timis, in cadrul unei razii facute de oamenii legii. Mai mult, politistul a scos pistolul si l-a pus in pieptul cameramanului, scrie Timis Online.

Incidentul a avut loc, miercuri dimineata, in contextul in care a avea loc o actiune a politistilor, coordonata de procurori ai DIICOT, fiind vizata prinderea unei grupari ce era specializata pe vanzare de droguri de mare risc.

La operatiune a participat si o echipa a postului Kanal D din Timisoara, ce era formata din cameramanul Silviu Craciun si din reporterul Ana Turda. Operatorul tv filma intrarea mascatilor intr-o locuinta, iar un politist l-a rugat sa stinga lumina camerei, ceea ce acesta a facut imediat. Apoi, insa, politistul a scos pistolul si l-a indreptat catre pieptul cameramanului, dupa care acesta a fost culcat la pamant mai multe secunde, scrie si Pressalert.

La aparitia colegei cameramanului, care l-a rugat pe politist sa nu mai tina pistolul indreptat catre pieptul lui Craciun, omul legii s-a conformat in cele din urma. Intreaga scena se pare ca a fost inregistrata de camera operatorului, care filma in continuare. Miercuri dimineata au avut loc 42 de perchezitii in judetele Timis, Aras si Caras-Severin, pentru prinderea unei grupari de trafic de droguri, fiind duse la audieri aproape 40 de persoane.

Sursa foto: gandul