TIMIS: Cinci RANITI GRAV dupa coliziunea dintre o MASINA si un AUTOCAR

Planul rosu de interventie a fost activat marti noaptea in JUDETUL TIMIS, dupa ce un autocar in care se aflau 29 de persoane a fost lovit de un autoturism, langa localitatea SANANDREI, sase persoane fiind ranite, transmite Mediafax.

Potrivit reprezentantilor Politiei Timis, accidentul s-a produs dupa ce o femeie aflata la volanul unui Ford a pierdut controlul autoturimului, la intrarea in localitatea Sanandrei, si a intrat pe contrasens intr-un autocar care circula regulamentar si in care se aflau 29 de persoane.  In urma impactului, sase persoane din cele 31 de persoane implicate in accident – doua din autoturismul Ford si 29 din autocar -, sase au avut nevoie de asistenta medicala, prezentand leziuni usoare, cinci dintre ele fiind ulterior transportate la spital.  
 
CITESTE SI: TIMISOARA: O CASA DE SCHIMB VALUTAR A FOST CALCATA DE HOTI
 
Conform reprezentantilor ISU Banat, din cauza numarului mare de posibile victime, prefectul judetului Timis a dispus activarea partiala a planului rosu de interventie, la fata locului fiind trimise toate ambulantele SMURD din Timisoara.

“Din cauza numarului mare de posibile victime la fata locului s-au deplasat 25 subofiteri si 2 ofiteri cu 2 ambulante SMURD, 2 autospeciale de transport personal si victime multiple, o autospeciala de interventie la accidente colective, doua autospeciale pentru descarcerare, 2 autospeciale de lucru cu apa si spuma si o ambulanta de la SAJ. La sediul ISU a fost activata grupa operativa”, au transmis reprezentantii ISU Banat.  Politistii continua cercetarile pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului.

 
Sursa foto: gandul