Timiș. Copil snopit în bătaie de părinții unei fetițe! Motivul este incredibil! Video

Un copil din localitatea timișeană Parța a încasat o bătaie soră cu moartea de la părinții unei fetițe pe care ar fi lovit-o, din greșeală, cu mingea în cap. Băiatul în vârstă de 13 ani s-a ales și cu clavicula ruptă, scrie Opinia Timișoarei.

Părinții fetiței de șase ani au tăbărât pe puști, lovindu-l fără milă cu pumnii și picioarele, nepăsători la strigătele celoralți copii care se jucau în parc, potrivit Opinia Timișoarei.

Incidentul s-a întâmplat într-un parc din localitatea Parţa, judeţul Timiş, vineri după-amiază. O fetiţă de şase ani care se juca în parc a fost lovită cu mingea de un băiat cu şapte ani mai mare. Fetiţa a mers acasă şi le-a spus părinţilor ce s-a întâmplat, iar aceştia au decis să îşi facă singuri dreptate. Prima care l-a luat la bătaie pe băiat a fost mama fetiței care a început să-l lovească cu pumnii și picioarele. În timp ce-l înjura, l-a pus la pământ, s-a urcat pe el și a continuat să dea.

Nu au oprit-o nici strigătele disperate ale celorlalți copii, care țipau să nu-l mai lovească pe băiat. După ce a scăpat din mâinile mamei furioase, băiețelul a fost luat la bătaie și de tată. Bărbatul l-a ridicat pe tânăr în aer și l-a trântit cu putere la pământ. În urma impactului, minorul și-a rupt clavicula, scrie Opinia Timișoarei. Polițiștii au întocmit un dosar penal pe numele părinților, pentru lovire și alte violențe.

Sursa foto: captura video