TIMIS: Doi tineri au MURIT, dupa ce au fost loviti de o masina care participa la o cursa ilegala pe sosea

Doi tineri au murit, vineri seara, in judetul Timis, dupa ce au fost loviti de un sofer care facea liniute pe sosea, informeaza B1 TV.

Soferul, un tanar de 19 ani, tocmai plecase de la o petrecere si era baut. Acesta fusese intreaga noapte la o petrecere in localitatea Pesac, in apropiere de Timisoara.

La un moment dat, impreuna cu un alt barbat s-au luat la intrecere cu masinile pe strazile din localitate, amandoi consumand alcool in prealabil. Unul dintre soferi a pierdut controlul volanului si a lovit doi tineri, care mergeau pe sosea.

CITESTE SI: RUBY a suferit un ACCIDENT DE MASINA! A trecut prin momente de groaza

Accidentul s-a produs pe DJ 692, pe raza localitatii Pesta, iar la km 45 soferul a pierdut controlul, lovind pe cei doi tineri. In urma accidentului, cei doi pietoni, de 20 si 24 de ani, au decedat. 

In urma testarilor cu aparatul etilotest au rezultat alcoolemii de 0,70 si de 0,10 in cazul soferilor implicati in eveniment.

CITESTE SI: TRAGEDIE! Un MILITAR al Regimentului 30 Garda a MURIT in urma unui GRAV ACCIDENT

Soferul care a provocat tragedia planuia sa se casatoreasca chiar cu verisoara unuia dintre tinerii ucisi. Pe numele barbatului a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpa. 

Sursa foto hunedoaralibera