Timiș. Femeie găsită moartă în casă de iubitul ei, care nu își amintește dacă a omorât-o

Un bărbat de 44 de ani din localitatea Dumbrăvița, județul Timiș, este cercetat pentru loviri cauzatoare de moarte, după ce și-a găsit iubita moartă în locuință. El a recunoscut în fața anchetatorilor că o mai bătea pe femeie și că înainte cu o seară băuse, dar nu își amintește s-o fi lovit.

Potrivit anchetatorilor, miercuri, un apel la numărul de urgențe 112 anunță că o femeie a fost găsită decedată în locuința sa. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că trupul femeii prezenta urme de violență, scrie news.ro.

Bărbatul de 44 de ani a fost dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș, pentru a fi audiat. Acesta a recunoscut în față procurorilor că seară trecută și-a petrecut-o cu iubita să, cu 14 ani mai în vârstă, și împreună au băut alcool. Înainte de miezul nopții, bărbatul ar fi plecat să doarmă.

Când s-a trezit a descoperit-o pe femeie zăcând pe o canapea. Inițial a crezut că doarme, însă și-a dat seama că această nu mai mișcă și apoi a sunat la 112. Întrebat de procurori dacă a agresat-o pe iubita lui, bărbatul a recunoscut că o mai bătea, dar că nu își amintește să o fi bătut noaptea trecută.

Bărbatul va fi cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte. Polițiștii așteaptă decizia medicilor legiști care vor stabili dacă urmele de violență de pe corpul femeii sunt sau nu proaspete și ce anume a dus la decesul acesteia.

Sursă foto: realitatea