Timiș. Un bărbat a fost decapitat cu drujba în fața copiilor săi

O crimă înfiorătoare a avut loc, joi dimineață, în Timiș. Un bărbat a fost decapitat cu drujba chiar în curtea casei.  Se pare că asasinul a intrat peste el în casă după ce a tăiat, tot cu drujba, ușa de la intrare.

Update 2: Tânărul asasin le-a povestit poliţiştilor că cel pe care l-a ucis, Mihai Laiu, în vârstă de 44 de ani, este vărul său. Criminalul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice și, înarmat cu o drujbă, a intrat în curtea vărului său şi a decupat uşa de la intrare în casă cu drujba. Bărbatul a fost reţinut de poliţişti, în urma atacului extrem de brutal. Criminalul urmează să fie dus la audieri și, ulterior, prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă, potrivit tion.ro.

Criminalul a fost prins de polițiști plimbându-se pe o stradă din Sânandrei. În mână ar fi avut chiar arma crimei, o drujbă.

Update: Un bărbat din Sânandrei, Timiș, a fost decapitat cu drujba în curtea casei. Criminalul a început să taie cu drujba ușa casei în care era victima împreună cu fiii săi de 14 ani si 18 ani și prietena unuia dintre băieți. Criminalul l-a lovit pe bărbat și l-a atacat cu drujba, decapitându-l, după care a plecat. Potrivit primelor informații, suspectul este din Arad, are 32 de ani, și crima s-a produs pe fondul unui conflict mai vechi,

Știre inițială

„Imagini greu de suportat chiar și pentru polițiști și procurorii criminaliști care sunt la fața locului. Un bărbat a fost practic decapitat. Atacul s-a petrecut undeva în jurul orei 4 dimineața.

Familia era în casă în acel moment. Este vorba de tată, de cei doi copii de 14 și 18 ani și prietena băiatului mai mare. Aceștia s-au trezit îngroziți de sunetele produse de drujba care tăia ușa de la intrare. Speriați, copiii au încercat să fugă. Cel mic a vrut să iasă pe geam și și-a luat piciorul. Conform primelor informații, bărbatul ar avea 32 de ani”, a spus Dragoș Boța, jurnalist la pressalert.ro.

Autoritățile se află la fața locului și fac în continuare cercetări. Se pare că a fost vorba despre un conflict mai vechi între victimă și criminal. Anchetatorii încearcă să afle exact despre ce a fost vorba.

Sursa foto: adevarul