Timiș. Femeia înjunghiată de criminalul din Făget a murit la spital!

Scene oribile în orașul timișean Făget. Un bărbat a fost ucis pe loc, iar soția acestuia a fost grav rănită. Totul după ce au fost atacați în plină zi de un bărbat, în timp ce faceau fitness în parc. Se pare că bărbatul a vrut să fure bicicletele cu care soții ajunseseră în parc, scrie știripesurse.ro.

Update 2: Femeia de 59 de ani care a fost înjunghiată într-un parc din Făget, judeţul Timiş, a murit, sâmbătă, la spital. Ea suferise mai multe traumatisme în urma atacului şi a fost operată, dar medicii nu au reuşit să-i salveze viaţa.

Soţul ei a murit pe loc în urma atacului, iar suspectul a fost arestat între timp pentru 30 de zile, fiind acuzat de omor şi tentativă de omor. Surse medicale au declarat, sâmbătă, pentru News.ro, că femeia de 59 de ani care a fost înjunghiată împreună cu soţul său într-un parc din Făget, judeţul Timiş, a murit la spital. Ea se afla internată în Secţia Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean din Timişoara, unde fusese operată. În urma atacului, victima a suferit multiple traumatisme şi leziuni. În ciuda eforturilor depuse, medicii nu au reuşit să-i salveze viaţa.

Update 1:  Tânărul din Timiş care a ucis un bărbat într-un parc din Făget şi a rănit mai multe persoane, a fost capturat, în trafic. Acesta le-a declarat poliţiştilor că o icoană l-a îndemnat să comită faptele. „Icoana dintr-o cameră…Icoana care m-a scos afară din casă…m-a scos afară din casă şi m-o făcut să am o forţă inumană. Am dat cu piciorul am spart capul unei femei, am spart capul unui om(…). Mi s-a promis un alt aspect…icoana efectiv m-a luat după ea…merg la puşcărie vreo 10 ani, dar mi s-a promis alt aspect”, le-a spus Ionel Boldea, poliţiştilor, în timp ce era încătuşat.

Bărbatul a fost depistat în trafic, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Bichigi, din județul Timiș. În urma cercetării la fața locului s-a stabilit ca autoturismul pe care îl conducea este furat. La momentul localizării și prinderii bărbatului, polițiștii nu au făcut uz de armamentul din dotare. Ionel Boldea a fost dus la sediul Poliţiei Făget.

Știre inițială

Criminalul nu s-a oprit aici, ci a mers la Temerești, acolo unde a atacat un alt bărbat și i-au furat mașina. IPJ Timiș e în alertă și îl caută pe criminal.

Citește și: TÂRGU JIU. OM DE AFACERI BĂTUT CU BESTIALITATE CU RANGA ÎN PLINĂ STRADĂ! VIDEO CU UN PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL