Timiș. Un polițist a murit la datorie! Autoritățile sunt în alertă

Un agent de poliție din Timiș a murit după ce a fost împușcat în gât, în timpul serviciului. Poliţistul ajunsese la spital, în stare gravă, dar medicii nu au putut să-l salveze.

Polițistul în vârstă de 43 de ani făcea parte, la Recaș, din unul dintre filtrele organizate pentru depistarea unei mașini date în urmărire. Potrivit ultimelor informaţii, agentul şi colegii lui ştiau că în zonă va trece o maşină cu numere de înmatriculare din Vrancea, în care se afla un urmărit internaţional.

Poliţiştii au observat maşina, au somat şoferul să oprească, iar din maşină a fost tras un foc de armă, iar poliţistul s-a prăbuşit la pământ. Acesta ar fi fost împușcat de la distanță de o persoană, încă necunoscută.

Colegii poliţistului au solicitat intervenţia de urgenţă a unui echipaj medical la faţa locului. Un echipaj SMURD a ajuns în scurt timp la Recaş, dar manevrele de resuscitare nu au fost deajuns pentru a salva viața agentului împușcat. Autoritățile au început căutările pentru a-l identifica pe atacator.

Sursa foto: adevarul