Timișoara. Bătaie între o asistentă și un paznic, la Spitalul Județean! Video

O asistentă și un paznic de la Spitalul Județean din Timișoara s-au luat la bătaie chiar la intrarea în instituție, după ce agentul de pază nu ar fi lăsat-o pe fiica asistentei să intre în spital. Scenele au fost filmate de unul dintre martorii scandalului, scrie Tion.ro.

Totul s-a petrecut marți seară, chiar la intrarea principală în Spitalul Județean din Timișoara. Polițiștii spun că agentul de pază ar fi refuzat să o lase să intre în spital pe fiica asistentei, care lucrează la Secția de Chirurgie Vasculară. Fata și-a sunat mama, iar aceasta a venit să “rezolve” situația. Asistenta și agentul de pază au început să se certe, iar apoi scandalul a degenerat.

Cei doi s-au luat la bătaie, lovindu-se reciproc, de față cu pacienți și însoțitori ai acestora: “Ești un gunoi” / “Ba tu ești un gunoi”. Spre final, în imagini poate fi observat un bărbat care vrea să treacă de ușă pentru a-i despărți pe cei doi, însă un altul îi blochează calea și îl împinge afară.

Citește și: BĂTAIE CA ÎN ȘAPTE PĂCATE LA UN MECI DE FOTBAL. JUCĂTORII AU FOST NEVOIȚI SĂ SARĂ GARDUL CA SĂ SCAPE ÎNTREGI! VIDEO

Polițiștii au fost sesizați abia după câteva ore de la bătaie și îi cercetează pe cei doi angajați ai spitalului pentru lovire sau alte violențe. Asistenta și paznicul au depus plângeri unul împotriva celuilalt.

Marius Craina, managerul Spitalului Județean Timișoara, a declarat pentru Tion.ro că se va constitui o comisie care va analiza ceea ce s-a petrecut. “În funcție de concluziile comisiei se vor stabili măsurile necesare. Toată lumea în spitalul județean trebuie să respecte regulamentele și procedurile. Tot ceea ce se desfășoară în cadrul instituției este bazat pe legalitate”, a susținut managerul Spitalului Județean Timișoara.

Sursa foto: tion.ro