Timișoara. Un actor a fost înjunghiat la proiecția filmului în care juca! Cine este cealaltă victimă

O serie de scene cumplite au avut loc, luni seară, la Cinema City din mall-ul Shopping City Timişoara. Cu puţin timp înainte de finalul thrillerului românesc „Pisica verde”, a izbucnit un scandal între un bărbat, în vârstă de 36 de ani, care făcea gălăgie şi mai mulţi spectatori, care îi cereau acestuia să facă linişte, scrie adevarul.ro.

Update 2:  Actorul Raul Andrici se numără printre victimele cuțitarului de la Cinema City din mall-ul Shopping City Timişoara, care a atacat spectatorii din sala de cinema în timpul filmului românesc „Pisica verde”.

Actorul Raul Andrici, care joacă în filmul “Pisica verde” rolul unui criminal, venise cu un verişor să vadă filmul în care are un rol principal. Era vorba de debutul în cinematografie pentru tânărul actor, scrie Adevarul.  

Raul Andrici este absolvent al Liceului de Arte “Ion Vidu” (câştigător în acest an al unui premiu la Olimpiada Naţională de Arta Actorului) şi colaborator al Teatrului Naţional din Timişoara.    

Cei doi tineri înjunghiaţi la film au fost duşi la Spitalul Judeţean din Timişoara, ambii având numeroase tăieturi la nivelul braţelor şi picioarelor. Andrici a fost tăiat la braţ şi la picior și a rămas internat peste noapte la Spitalul Judeţean din Timişoara. Celălalt tânăr înjunghiat a fost lăsat acasă. 

Update: Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost reținut, marți dimineața, după ce luni seara a atacat cu un cuțit doi tineri în timpul unei proiecții la un cinematograf din Timișoara, scrie Mediafax.

Știre inițială

Individul s-a năpustit în primă fază cu pumnii pe spectatori, iar apoi a scos un cuţit de dimensiuni mici cu care a început să-i lovească pe cei din jur. Doi tineri, în vârstă de 19 şi 23 de ani, au suferit mai multe tăieturi la nivelul braţelor, însă fără ca viaţa lor să fie pusă în pericol. La faţa locului a ajuns un echipaj SMURD care le oferă îngrijiri medicale. Martorii au declarat pentru sursa citată că peste tot prin holul de la Cinema City se puteau vedea urme de sânge.

Cuţitarul a fost reţinut de poliţiştii de la Secţia 3, care au ajuns în scurt timp la faţa locului. 

Sursa foto: realitatea