Timișoara. Jaf în plină stradă și amenințare cu pistolul

O tânără a fost jefuită, duminică seara, la Timișoara, de un individ înarmat, scrie evz.ro. Duminică în jurul orei 18,00, polițiștii timișeni au fost sesizați cu privire la faptul ca pe strada Cerceilor din Timișoara a izbucnit un scandal între mai multe persoane și că una dintre ele amenință cu o armă.

La fața locului a fost dirijat de urgență echipajul de jandarmi de pe raza Secției 3 Timișoara, care a reușit să îl încătușeze pe ”pistolar”. ”În urma verificărilor preliminare s-a stabilit ca o tânără de 21 de ani, care a ieșit dintr-un magazin de pe Bulevardul Dâmbovița, a fost observată și lovită de un tânăr de 24 de ani, ulterior deposedând-o de suma de 50 de lei. Tânărul a fost observat de prietenul fetei, care a pornit în urmărirea lui. Ajunși pe intrarea Cerceilor, tânărul de 24 de ani a început să-l amenințe pe celălalt cu o armă.

Ulterior s-a reușit imobilizarea tânărului de 24 de ani, de către băiatul respectiv, ajutat de alți cetățeni, iar jandarmii din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Timișoara sosiți la fața locului l-au încătușat și predat polițiștilor”, transmite Biroul de Presă al Poliției Timiș.

Martorii relatează că agresorul a lovito-o cu pumnii pe tânără la ieșirea dintr-un magazin, cerându-i insistent să îi dea banii pe care îi avea în portmoneul ținut în mână. În timpul altercației, aceasta a scăpat portmoneul, tâlharul a scos banii și a încercat să fugă. În urmărirea lui a pornit iubitul victimei care, deși a fost amenințat cu moartea, tâlharul scoțând pistolul la el, nu s-a lăsat intimidat.

Sursele Evz.ro, arată că agresorul este un doljean care trăiește în Timișoara. Acesta a fost găsit incoerent, posibil sub influența unor substanțe. Pe acest fond, se pare că a comis și jaful, nemaiavând bani. În continuare, în cauză se efectuează cercetări de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată. În plus, el a  fost amendat și pentru nerespectarea restricțiilor de circulație impuse de ordonanțele militare, cu suma de 20.000 de lei.

Sursa foto: rtv.net