Timisoara: PERCHEZITII la 16 adrese, intre care doua hoteluri, la o retea de PROSTITUTIE DE LUX

Un numar de 16 PERCHEZITII au loc, joi dimineata, la Timisoara, pentru destructurarea unei retele de PROSTITUTIE DE LUX, iar printre adresele la care politistii de la Crima Organizata au descins se numara si doua mari hoteluri din oras.

Potrivit unor surse judiciare, PERCHEZITIILE au loc la membrii unei retele care se ocupa cu PROSTITUTIA DE LUX si care functiona de peste un an, fiind monitorizata cu ajutorul SRI.

Citeste si: PROCURORII DIICOT AU DESTRUCTURAT O RETEA DE PROSTITUTIE

Conform surselor judiciare citate, clientii erau in general oameni de afaceri, iar mai intai acestia apelau la una dintre femeile din grupare care se ocupa de coordonare si careia ii transmitea cum trebuie sa arate fata pe care si-o doresc. Apoi, la scurta vreme, era anuntat locul de intalnire cu fata dorita, precum si tariful.

De obicei, spun sursele citate de Mediafax, intalnirile aveau loc in hoteluri din Timisoara, iar preturile porneau de la o suta de euro si ajungeau chiar si la 500 de euro. Cea mai mare suma de bani ajungea la fata, fiind vorba de “servicii de lux”, insa aceasta platea comision gruparii intre zece si 30 la suta din profit. In acest fel, gruparea ajungea sa adune si 80.000 de euro pe luna.

Procurorii de la DIICOT si politistii de la Crima Organizata au descins, joi dimineata, si la doua hoteluri din Timisoara, iar la finalul PERCHEZITIILOR cel putin 16 persoane vor dnduse la audieri la sediul DIICOT, fiind cercetate pentru constituire de grup infractional organizat, PROXENETISM si PROSTITUTIE.

Citeste si: BANI SI ARME, CONFISCATE DE POLITISTI IN URMA PERCHEZITIILOR EFECTUATE IN ILFOV

In zilele urmatoare vor fi audiati si mai multi oameni de afaceri din Timisoara, care erau clienti ai acestei grupari.