TIMISOARA: TRAGEDIE IN SEARA DE ANUL NOU! O tanara insarcinata si fiica ei nenascuta au MURIT

O tanara de 19 ani, insarcinata in luna a noua, a murit sambata seara, la Spitalul Municipal Timisoara, in urma unui accident produs la iesirea din localitatea timiseana Remetea Mare, informeaza stirileprotv.

Cristina, o tanara de 19 ani si fiica ei, cu care era insarcinata in luna a noua, au murit in urma unui accident petrecut in dupa-masa zilei de 31 decembrie. Cristina, din Mehedinti, si sotul ei Marius, din Caras-Severin, locuiau si lucrau in Timisoara. Sambata dupa-masa, cei doi tineri, casatoriti cu doar cateva luni in urma, au plecat pentru a petrece Revelionul alaturi de parinti si prieteni.

La iesirea din localitatea timiseana Remetea s-a produs, insa, accidentul in urma caruia tanara insarcinata in luna a noua si fetita ei nenascuta au murit. Potrivit unui martor ocular, sotul tinerei se afla in depasire, cand o alta masina a intrat in depasire, provocand o triplare.

“Cel mai probabil el s-a speriat si a tras de volan, iar masina s-a rasturnat”, a povestit un martor. Tanarul a scapat nevatamat. Sotia sa, care nu purta centura din cauza sarcinii, a fost proiectata prin geamul lateral afara din masina. Din cauza leziunilor interne provocate de accident, tanara si fetita ei au murit, in seara de Revelion, la spital.

Sursa foto: stirileprotv