Timişoara. Fiul lui Sile Cămătaru a înjunghiat un tânăr într-un club de manele! Video

Un tanar a fost injunghiat in piept de fiul lui Sile Camataru, care apoi a disparut. Totul s-a petrecut, sambata dimineata in jurul orei 5.00,  langa un club de manele din Timisoara. Atacatorul este acum căutat de polițiștii din întreaga țară. Recent, fiul lui Sile Cămătaru a fost eliberat condiționat din închisoare. 

Update: Scandalul a început în jurul orei 4 dimineata, când tânărul de 29 de ani, care era băut, a vrut sa intre în club. Mai multi indivizi, printre care și patroana localului, iubita lui Alberto Balint, fiul lui Sile Cămătaru, au incercat sa-l impiedice sa patrunda. Pe imagini se observă, cum la insistentele femeii de a parasi incinta, acesta a luat-o în brate iar apoi s-a prabusit cu ea la pamant.

Cei care o însoțeau pe femeie au încercat să îl alunge, dar aceesta a devenit agresiv. Într-un final, individul a fost scos din club, iar acolo a intervenit fiul lui Sile Camataru care l-a injunghiat în piept, după care a fugit.

Rănit, tânărul înjunghiat s-a urcat intr-un taxi si a plecat spre casă. Pe drum i s-a facut rau si sunat la 112. Un echipaj SMURD l-a preluat și l-a transportat la spital pentru ingrijiri. Pentru că viața nu i-a fost pusă în pericol, victima nu a necesitat internare. Clubul în care s-a întâmplat totul este frecventat adesea de interlopi.

Știre inițială

Fiul lui Sile Cămătaru ar putea ajunge după gratii lângă tatăl său după ce a înjunghiat un tânăr. Totul s-a intamplat la un club de manele de pe Calea Aradului, unde au descins rapid politistii si echipaje SMURD. Tanarul ranit, in varsta de 29 de ani, a fost preluat la scurt timp dintr-un taxi de catre medici si dus la Spitalul Municipal pentru ingrijiri.

Acesta a povestit ca era beat si a incercat sa intre in club, insa nu a fost lasat de administratoarea localului care i-ar fi dat o palma si l-a scos afara. La scurt timp, fiul lui Sile Camataru, Alberto Balint (foto), iubitul femeii, ar fi iesit din club cu un cutit in mana si l-a injunghiat, apoi a disparut. Ranitul s-a urcat intr-un taxi, insa i s-a facut rau si a cerut ajutor la 112.

Medicii de la Municipal i-au ingrijit rana, care e una superficiala, iar apoi barbatul a decis sa plece acasa. Politistii fac cercetari pentru a stabili cu precizie ce s-a intamplat. Fiul lui Sile Camataru, Albert Florian Balint, a mai fost condamnat pentru trafic de droguri. Tatal sau se afla dupa gratii la Penitenciarul Mioveni.

Sursa foto: realitatea