Timpul trece, CHIRIA merge! Familia IOHANNIS incaseaza bani de pe urma IMOBILULUI PIERDUT

Statul roman intarzie sa isi reclame dreptul de proprietate asupra casei pe care KLAUS IOHANNIS a pierdut-o, prin hotarare irevocabila, in urma cu trei luni. Presedintele incaseaza in continuare CHIRIA imobilului al carui titlu de proprietate i-a fost anulat, in noiembrie, de Curtea de Apel din Brasov.

Informatia aceasta reiese dintr-un raspuns pe care Raiffeisen Bank l-a transmis la o intrebare adresata de RISE Project. “Raifeissen Bank, in calitate de chirias, nu a fost notificata de catre nicio institutie cu privire la schimbarea proprietarului. Plata chiriei se face, asadar, trimestrial, conform contractului comercial in vigoare”, scrie in raspunsul dat de banca.

CITESTE SI: IOHANNIS, DESPRE CASA PIERDUTA DE LA SIBIU: SOLUTIA MA NEMULTUMESTE, CAUTAM CELE MAI BUNE CAI DE CONTESTARE

Desi hotararea pronuntata de Curtea de Apel Brasov este irevocabila, sistemul judiciar permite redeschiderea procesului pe care KLAUS IOHANNIS l-a pierdut in noiembrie. Una dintre caile care pot fi folosite pentru a cere rejudecarea litigiului este contestatia in anulare. KLAUS IOHANNIS a inregistrat o contestatie in anulare la Curtea de Apel Brasov, prin care cere desfiintarea verdictului.

Apoi, in decembrie, presedintele a cerut stramutarea procesului sau la o alta curte de apel din tara, solicitare care se judeca miercuri la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ).

Sursa text: RISE Project